Bodegas Ferré

Emblemàtic

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Bodegas Ferré

 

La família Ferrer va fundar aquest establiment de venda de vins i licors l’any 1888. La filla va continuar amb el negoci fins que el va vendre el 1948 a Fermín Pons Rotger. Actualment regenta la bodega el seu fill, Fernando Pons Gomila, que representa la quarta generació fora de l’àmbit familiar del fundador i que ha donat continuïtat a l’activitat comercial, la mateixa des del seu inici.

El celler està format per diferents dependències a les quals no s’ha fet cap obra de reforma o modificació i que, per tant, conserven l’essència d’un establiment amb història. A l’interior del celler conserven un bon nombre de bocois antics, col·locats en terra. Quan entres al local, sents un aroma agradable, que t’envolta, fruit de tots els licors exposats a les prestatgeries.

La Bodega Ferré és un referent al port de Maó i està lligada a l’activitat portuària, que va viure el seu moment més àlgid durant el segle XX, abans que les empreses i les indústries es traslladassin al polígon industrial de la ciutat. L’actual propietari veu difícil que qualcú agafi el relleu d’aquest negoci, principalment pel gran esforç i la gran dedicació que requereix.

Durant la temporada turística, i a demanda de la clientela, s’hi poden trobar productes com la sobrassada, el formatge amb denominació d’origen i altres típics de Menorca.

 

Foto ruta