Ca na Jerònia

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Ca na Jerònia

 

Ca na Jerònia agafa el nom de la mare de Francisca Binimelis, qui regenta actualment aquest negoci, on podem trobar tot tipus de roba de vestir i complements per a la dona amb un assessorament personalitzat.

Al 1949 el padrí de la propietària, conegut com en Bernat de Can Molí d’Aigo, juntament amb Rosa, la seva dona, tenien una botiga de queviures que ja havien heretat d’un familiar, així doncs parlam d’una història de fa més de cent anys.

El pare de na Jerònia decidí muntar per a la seva filla dins la mateixa botiga un petit espai on vendre perfums a granel, aprofitant que uns familiars de Palma tenien un magatzem de perfumeria. Així, na Francisca rememora que la seva mare, na Jerònia, encara recorda l’aroma i olors que s’hi respiraven a la botiga de comestibles que regentaven els seus pares.

A poc a poc na Jerònia va expandir la venda de perfums en posar al mateix temps una merceria i algunes peces de roba a la venda. Devers l’any 1969 es va dur a terme una reforma de l’establiment i va desaparèixer la botiga de comestibles per establir-hi el negoci actual, en el qual ofereixen moda clàssica per a la dona.

El 1978, quan na Francisca tenia setze anys, va començar a treballar amb la seva mare. Durant aquest temps la botiga s’ha adaptat als nous temps i a la demanda dels clients, fins convertir-se en la tenda que coneixem avui dia. Està molt agraïda a les clientes de «sempre», qui confien en el seu assessorament a l’hora de comprar una peça de vestir.

Foto ruta