Ca na Magdalena

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Ca na Magdalena

 

Magdalena Pons de Can Casetes va iniciar el negoci el 1951 amb un servei de manicura i estètica en una petita sala que avui forma part de l’establiment. A poc a poc va ampliar l’activitat amb la venda de pintura d’ungles i colònies a granel. Des de llavors hi han incorporat nous articles, sempre amb la intenció de satisfer les demandes de la clientela.

L’establiment sempre ha estat a la mateixa ubicació, en un dels carrers principals que creua tot el poble en direcció a diferents urbanitzacions de la zona. Durant aquests anys hi han fet diverses reformes per ampliar els espais i poder introduir els nous articles demandats: merceria, drogueria, premsa, papereria i ferreteria, entre d’altres.

Crida l’atenció que al comerç es puguin trobar moltes publicacions i premsa en diversos idiomes, principalment en anglès. Això respon al fet de tenir també una clientela britànica que ha fixat la seva residència a les urbanitzacions que envolten el poble de Sant Climent.

Ca na Magdalena ha funcionat ininterrompudament des de la seva fundació. És l’únic comerç al poble que ofereix una gran diversitat d’articles i, com a comerç local, cobreix una important demanda de la clientela i evita els desplaçaments a altres poblacions.

Quan na Magdalena es va jubilar, l’any 1986, el seu fill, Juan Francisco Pons, i la dona d’aquest, Mari Villalonga, van continuar amb la botiga. Des de l’any 2014 regenta l’establiment el seu net, Pedro Pons Villalonga, amb la seva dona, Laura Carreras Pons.

Foto ruta