Microceller Son Crespí

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Microceller Son Crespí

 

La família Crespí va adquirir la possessió de Son Crespí devers l’any 1528, i encara continua amb la seva propietat després d’onze o dotze generacions. Des d’aleshores, en determinades èpoques dels segles XVI o XVII, en aquesta finca s’hi va fer vi.

El Microceller Son Crespí és el projecte personal de dos entusiastes del vi a qui els apassiona la seva feina: Pere Crespí, enginyer tècnic agrícola i enòleg, i Neus Beltran, biòloga. Ambdós tenen una àmplia experiència en l’elaboració del vi i amb el cultiu de la vinya. Expliquen que el projecte va sorgir de la idea de produir un vi de qualitat amb varietats locals per reivindicar el seu lloc en el sector vinícola i demostrar la seva vàlua. Entenen l’agricultura ecològica com l’única manera de tenir cura de la terra per poder preservar la biodiversitat i així poder deixar com a llegat a les generacions futures un sòl fèrtil i ric. En aquest sentit, comenten que «no es pot concebre l’agricultura ecològica sense la sostenibilitat, és per això que la nostra producció és ‘micro’ i funcionam amb energies renovables».

Ubicat a la possessió anomenada Son Crespí de Passatemps, el Microceller Son Crespí compta també amb botiga i ofereix visites guiades i altres experiències com tast de vins i gastronòmiques. Tot i que l’inici de l’activitat és recent, des de l’any 2009, l’aposta de Pere Crespí per la viticultura i els productes de qualitat és d’allò més ferma i sincera.

Foto ruta